21 століття може стати останнім для людства - глава ООН

В ООН стурбовані глобальним потеплінням / paranormal-news.ru

Дипломат нагадав про катастрофу, яку тягне за собою глобальне потепління.

Генеральний секретар Організації Об'єднаних Націй Антоніу Гуттереш передбачив, що поточне століття може стати останнім для жителів планети Земля.

«Якщо ми не почнемо діяти прямо зараз, нинішнє століття може виявитися останнім століттям для людства", - цитує генсека сайт ООН.

За словами дипломата, глобальне потепління загрожує всій людській цивілізації. Він нагадав результати досліджень, згідно з якими важливо утримати підвищення глобальної температури на рівні півтора градуса за шкалою Цельсія. Однак зараз не виходить здійснити це завдання, всупереч рекомендація кліматологів.

Гуттереш нагадав, що дана гостра проблема стосується абсолютно всіх країн світу. Він закликав уряди країн дотримуватися низки рекомендацій:

Читати такожЧекають багато бід: синоптик шокувала прогнозом глобальних змін кліматуНагадавши, Володимир Зеленський пройшовся щодо діяльності ООН, у якої "система почала давати збій".

Раньше президент Володимир Зеленський записав відеозвернення до учасників ювілейної, 75-ї сесії Генасамблеї ООН в цілому і до Генерального секретаря Організації Антоніу Гутерреша особисто.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти