Українці, які бажають потрапити до Польщі, на Львівщині "штурмували" пункт пропуску

Сотні українців зібралися на пункті пропуску Шегині / Facebook / Шегині-Медика піший перехід

Більшість бажаючих потрапити до Польщі на кордоні стояли впритул один до одного без індивідуальних засобів захисту.

У Львівській області в пункті пропуску Шегині на кордоні з Польщею утворилися величезні натовпи з бажаючих потрапити в ЄС.

Черга з українців на кордоні з Польщею фактично перетворилася на один великий натовп, який штурмував пішохідний перехід. Фото з'явилися в групах у Facebook Кордон PL-UA і Шегині-Медика піший перехід.

Звернемо увагу, що більшість бажаючих потрапити до Польщі не дотримувалися елементарних правил епідеміологічної безпеки, стоячи впритул один до одного без індивідуальних засобів захисту.

У Мережі розповіли про те, що з незрозумілих причин черги на пункті пропуску Шегині стали виникати кілька останніх днів. Відзначається, що людей тримали в нейтральній зоні по кілька годин.

/ Facebook / Шегині-Медика піший перехід

Шегині - пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Польщею. Розташований у Львівській області, Миколаївський район, недалеко від однойменного села на автодорозі М11.

/ Facebook / Шегині-Медика піший перехід

Читайте такожЗаробітчани, що їдуть до Європи, ризикують повернутися без копійки в кишені - експерт

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що українські заробітчани можуть допомогти естонським фермерам в зборі ягід, а також в догляді за домашньою худобою. Для цього розробляється спеціальний регламент ввезення іноземної робочої сили в Естонію в умовах пандемії.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти