Депутат від Слуги народу Заславський вперше особисто розповів про бійку на Житомирщині

Заславський розповів свою версію бійки під Житомиром / Аптечна професійна асоціація України / Facebook)

Конфлікт стався на побутовому ґрунті.

Депутат від Слуги народу Юрій Заславський під час розмови з дружиною на заправці випадково зачепив пляшку з водою чоловіка в черзі, після чого вибачився. Його опоненту вибачень було недостатньо, внаслідок чого сталася бійка.

Про це парламентарій написав на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

За словами народного обранця, він про щось розмовляв зі своєю дружиною на касі автозаправки і абсолютно випадково зачепив пляшку з водою чоловіка, який стояв у черзі. Депутат вибачився, однак у відповідь йому запропонували вийти поговорити. Після словесної перепалки Заславський відправився до свого автомобіля, де його наздогнав інший учасник конфлікту, який почав наносити парламентарію ряд ударів.

"Кілька разів ударив по обличчю і я втратив свідомість. Відразу після інциденту я викликав поліцію. На виклик на місце події виїжджала слідчо-оперативна група поліції. За фактом розпочато кримінальне провадження", - пише Заславський.

Також депутат додав, що він особисто не знає людини, яка на нього напала і спростував інші версії преси.

Раніше повідомлялося, що народний депутат Юрій Заславський став учасником бійки біля села Зарічани Житомирської області.

Пізніше інформацію підтвердили в керівництві партії Слуга народу, підкресливши побутовий характер конфлікту і запевнивши, що Заславський особисто не знайомий з тією людиною, яка на нього напала.

Автор: Андрій Ганчук
Новини заразКонтакти