"Всі жили за часів Януковича": Зеленський пояснив скандальне призначення в ОП

Володимир Зеленський оцінив призначення Олега Татарова в ОП / president.gov.ua

Головний критерій для президента при призначенні чиновника - його чесність.

Президент України Володимир Зеленський прокоментував призначення заступника начальника Головного слідчого управління МВС часів президентства Віктора Януковича Олега Татарова заступником керівника Офісу президента.

Про це глава держави сказав під час спілкування з представниками ЗМІ в Мар'їнці Донецької області, трансляція якого велася в Facebook Офісу президента.

Відповідаючи на питання про те, чому він призначає в президентський Офіс представників «старої» влади, Зеленський відповів, що «в цілому ви говорите про заступника голови Офісу, про одну людину».

«Що стосується цієї людини, я не знаю, що таке «стара» людина, я думаю, що він у віці приблизно як я, йому за 40 ... Фахівці, голова Офісу і кожен керівник, хто очолює ту чи іншу ланку, може підбирати собі (кадри - ред.)», - заявив він.

Президент зазначив, що «ми всі жили за часів Януковича, але деякі люди побігли разом з паном Януковичем». «В принципі, багато хто залишився нормальні, не зрадили Україну. Мені здається, що це не справедливо - всіх людей, які очолювали ту чи іншу ланку влади за часів Віктора Януковича, вважати «старої» владою», - сказав Зеленський.

Читати такожНовий глава Міносвіти виправдався за підтримку Януковича «Для мене всі, хто очолював при панові Порошенку - теж уже стара влада, і там були досвідчені люди. Головне - щоб людина була чесна. Зараз мені здається, в нашій країні, щоб змінити Україну, найголовніше - це моральна сторона, то, чого не вистачає багатьом депутатам, утриматися від спокуси - найголовніша риса сучасності », - резюмував він.

Нагадаємо, 5 серпня президент Володимир Зеленський призначив Олега Татарова заступником керівника Офісу Президента України. Відзначимо, що Татаров з 2011 року був заступником начальника Головного слідчого управління МВС України.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти