У Криму зазнав фіаско фестиваль, який змінив КаZантип

Каzантип у Криму провалився / Wikipedia

Місцеві жителі скаржилися на захід до правоохоронних органів.

У Криму силовики закрили проект Z. City в селі Попівка, який проходив на локаціях, створених для фестивалю КаZантип до 2014 року.

"Фестиваль закритий: vіні-готель, танцпол та інші інфраструктурні об'єкти Z.City. Організатори фестивалю вже оштрафовані на суму близько 0,5 млн рублів", - цитує Інтерфакс депутата Держдуми Руслана Бальбека.

Проросійський політик стверджує, що більше ста місцевих жителів регулярно скаржилися на даний захід в поліцію. Люди в Поповці незадоволені шумом, обмеженням доступу до пляжу, стягуванням плати за прохід, грубістю охоронців.

"Вони одностайно висловили незгоду з проектом, який вважають продовженням скандально відомого КаZантипа, що розбещував молодь", - заявив депутат.

Читати такожПодачу води в Криму почали жорстко обмежуватиМісцеві чиновники почали виправдовуватися, що організатори проекту Z.City офіційно не повідомляли про проведення фестивалю, за документами вони лише орендували пляж. Цей договір через суд зараз намагається анулювати адміністрація Поповки.

"Муніципальний контроль за останній час виїжджав разів п'ять, поліція склала протоколів 30 про порушення режиму тиші", - додав він.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти