У Києві хлопець вирішив хайпанути для ТікТоку та розбив пляшку елітного алкоголю

Заради відео хлопець розбив пляшку дорогого алкоголю

Юні блогери навідріз відмовилися компенсувати магазину вартість розбитого віскі.

Заради ефектного Відео для TikTok у столиці блогер розбив пляшку дорого віскі, ціна якого сягає 7500 доларів, повідомляє Ху **ий Київ

Випадок стався в магазині Goodwine.

На записі чутно, як підліток на камеру одного заявляє, що у нього в руках знаходиться пляшка Glen Grant за 7500 доларів. Після цього він нібито випадково її упускає на підлогу, і та розбивається вщент.

Відзначимо, що юні блогери навідріз відмовилися компенсувати магазину вартість розбитого віскі.

У пабліку також зазначили, що пляшка елітного Glen Grant Rare Vintage 1948 року коштує 205 тисяч гривень.

Як розповіли в правоохоронних органах, дії підлітка можуть підпадати під санкцію ст.194 ККУ – Умисне знищення або пошкодження майна. Стаття передбачає покарання від максимального штрафу в розмірі 68 тис. гривень до позбавлення волі на строк до 3 років, пише Obozrevatel.

Крім того, власники товару можуть в суді вимагати від хлопця відшкодувати збиток за розбитий алкоголь.

Раніше Главред писав про те, що в Києві користувач Instagram Роман (norco616) опублікував відео, як він спалює паспорт громадянина України. На кадрах зображений палаючий паспорт, а сам автор зробив коментар про те, що нібито збирається виїхати з України.

Опубліковане відео викликало бурю обурення в Мережі. Після цього блогер був змушений опублікувати пост, в якому пояснив свій вчинок і вибачився за свою витівку.

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти