У Дніпрі собака по серед вулиці накинувся на перехожу і роздер обличчя

Собака накинулася на жінку / pixabay

За словами господарів собаки ніякого інциденту не було і перестали відповідати постраждалій.

У Дніпрі домашній пес породи хаскі під час прогулянки вчепився в обличчя перехожої. Як розповів чоловік постраждалої, жінка отримала травми підборіддя, шиї, вух і ноги.

"Ми з дружиною вигулювали нашу собаку. Поруч дві дівчини гуляли з хаскі Максом. Цей пес (без будь-яких ознак агресії, тобто він не скалився, а не гарчав, а просто напав) вчепився в обличчя дружини, я відтягнув його і придавив до землі, але він ще раз вкусив її в область правого стегна. Укуси були дуже глибокими, відкрилася кровотеча", — розповів Юрій Комашин, і опублікував фото поранень.

Він додав, що вони швидко поїхали в лікарню і не встигли взяти номер власників хаскі. За словами чоловіка, хаскі завжди вигулювала пара, яку вони бачили неодноразово. Але того дня Макса на прогулянку вивели дві дівчини.

"Через знайомих знайшли номер телефону власників. Пояснили їм ситуацію, на що вони сказали, що ми у відпустці і не знаємо, що сталося. Потім сказали, що не було ніякого інциденту і перестали відповідати. Ми попросили терміново скинути фото паспорта собаки (тому що Макс напав без будь-якої на те причини, можливо, у нього сказ), але ніхто не відповів. Оформили заяву в поліцію", - написав Юрій Комашин.

Пізніше з'ясувалося, що господарі Макса все ж знайшлися, зараз з ними працює поліція.

"Поліція знайшла власників Макса. Адже потрібно спостереження за собакою протягом 10 днів, від цього залежить, як буде далі проходити лікування. А також невідомо, кого ще може вкусити пес", - виклав ситуацію Юрій.

Читати такожУ метро Києва чоловік віз бійцівського собаку без намордника

Раніше писали, що 5-річного хлопчика в Черкаській області в селі Новоселиця покусав бійцівський собака. Розлючену собаку зуміла відтягнути від хлопчика тільки його власниця, коли почула крики. Дитина лежала в калюжі крові з відкритим переломом.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти