В деокупованому Тростянці частково реставрували пам'ятку архітектури – садибу Круглий двір

У Тростянці на Сумщині, що протягом місяця перебував під російською окупацією, тривають роботи із благоустрою міста: прибирають дороги та вулиці, парки, сквери та місця загального користування. Про це у Telegram написав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко.

За його словами, також у місті частково реставрували унікальну пам'ятку архітектури – садибу Круглий двір.

У селах і містах Сумської області, що зазнали пошкоджень внаслідок воєнних дій, тривають роботи з відновлення газопостачання та впорядкування територій.

Тимошенко також розповів, що у Харкові 5 травня відновлено газопостачання 32 квартир, в селі Мала Рогань проведено частину робіт з локалізації пошкоджень газорозподільних систем, а у селищі Рогань та місті Дергачі заживлено 50 споживачів.

Говорячи про ситуацію на Київщині, Тимошенко зазначив, що наразі вже відновлено електропостачання для майже 300 тис. споживачів, забезпечено рух 16 тимчасовими переправами.

“Всю попередню добу продовжувались роботи з відновлення газопостачання в Ірпені. Загалом у місті газопостачання відновлено на 41%. Прибрано 258 км вулиць Ірпеня, Бучі, Бородянки, Гостомеля, Ворзеля, Горенки, Макарова та Озер”, - сказав заступник керівника ОП.

Нагадаємо, раніше Тимошенко повідомив, що в Офісі Президента разом з українськими архітекторами розробляють генеральний план післявоєнної відбудови кожного регіону.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти