У Білій Церкві скоро завершиться «Велике будівництво» сучасного ЦНАПу

У Київській області незабаром має розпочати роботу сучасний ЦНАП, здатний обслуговувати всіх мешканців та підприємців Білоцерківського району.

Як повідомляє Київська ОДА, підрядна організація повністю завершила підготовчі та демонтажні роботи у будівлі, замінила вікна, на 90% утеплила фасад та покрівлю і розпочала роботи з підсилення по поверхах.

Роботи виконуються у межах програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво». Загальна вартість проєкту – майже 93 млн грн.

«Минулого року ми розпочали на Київщині реалізацію масштабного проєкту — створення ЦНАПу в Білій Церкві. Це економічно-соціальний об’єкт, який реконструюється у рамках «Великого будівництва». І він матиме такі потужності, щоб охопити послугами всіх жителів Білоцерківського району. Йдеться про понад 220 тисяч осіб і більш ніж 20 тисяч місцевих підприємців», — підкреслив перший заступник голови ОДА Дмитро Назаренко.

Після відкриття ЦНАП працюватиме у форматі «прозорого офісу».

Нагадаємо, що у межах програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво» в Україні вже зробили 200 нових шкіл, понад 150 дитячих садків, 600 активних парків, 900 спортивних майданчиків, 193 стадіони та 25 басейнів та десятки інших об'єктів соціальної інфраструктури.

Автор: Олег Макаров
Новини заразКонтакти