У Зеленського озвучили причину виступу політиків на проросійських каналах

Чиновники охоче ходять на канали Медведчука / publicist.in.ua

В Офісі президента виправдовуються прагненням мати доступ до всіх категорій телеглядачів.

Михайло Подоляк, радник голови Офісу президента Андрія Єрмака, висловив думку, що телеканали Віктора Медведчука не транслюють "чисту російську пропаганду", тому цілком прийнятна присутність на них українських чиновників.

В інтерв'ю виданню Бабель він озвучив своє негативне ставлення до деяких телеканалів, які "займають позицію сусідніх держав".

За словами чиновника, мова йде про ставлення телеканалів до виборів і внутрішню політику України.

«Не бажано, щоб такі канали взагалі мали можливість впливати на дуже хаотично налаштовану аудиторію», — сказав він.

Радник Єрмака констатував, що максимально негативно впливають на значну аудиторію українців три телеканали з пулу лідера ОПЗЖ Віктора Медведчука.

Читати такожЖурналісти показали гостей з весілля пасинка Медведчука«Але, якщо ми будемо їх ізолювати, а вони все одно будуть віщати, то чверть населення буде перебувати під впливом чужорідної пропаганди. Ви вважаєте, це правильно? Ми зобов'язані ходити і забирати ці 25 відсотків, доводячи свою правоту», — вважає він.

Подоляк переконаний, що канали Медведчука не транслюють виключно пропаганду Росії, оскільки Кремль веде більш примітивну, але при цьому жорстку політику на телебаченні. За словами чиновника, на проросійських каналах в Україні поводяться набагато м'якше і лояльніше.

Нагадаємо

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти