У Авакова натякнули на руку Порошенка в організації погрому Офісу Зеленського

Заворушення біля ОП / УНІАН

Петро Порошенко зацікавлений у подальшій дестабілізації ситуації, впевнений Антон Геращенко.

Колишній президент Петро Порошенко є зацікавленою особою, якій вигідні заворушення, що сталися біля будівлі Офісу президента, заявив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

Як підкреслив він в ефірі Радіо Свобода, екс-президент зацікавлений у подальшій дестабілізації ситуації.

«Зацікавленою особою є Петро Олексійович Порошенко. Це моя особиста думка. Петру Порошенку потрібно робити все, щоб було чим гірше, тим краще для нього», — сказав Геращенко.

Водночас дії протестувальників під будівлею Офісу президента він назвав проплаченою провокацією, з метою дискредитації правоохоронців.

"Замовники цієї провокації мріють, щоб вийшло що поліція застосувала силу, пролилася кров. Ми не будемо йти на шляху такої провокації, у нас достатньо сил, щоб захистити громадський порядок. Ті, хто замовляють і проплачують такі акції, хочуть, щоб пролилася кров", - написав у Фейсбук Геращенко.

Він зазначив, що"розумні дії керівництва поліції завадили планам провокаторів".

"Розбите скло, таблички на будівлі Офісу президента будуть замінені на нові. Образливі, матюки будуть змиті", - написав Геращенко.

/ УНІАН

"Особи, які порушили закон, які трощили державне майно, за яке, до речі, були сплачені кошти платників податків, будуть притягнуті до відповідальності, і вони відшкодують завдані збитки через суд. Всі вони зафіксовані як поліцейськими камерами, так і камерами ЗМІ. Тому ніхто не уникне відповідальності!",- зазначив заступник міністра.

Також він вважає, що більшість мітингувальників не порушували порядок. "Лише кілька десятків людей будуть нести відповідальність за хуліганські дії", – підкреслив заступник міністра.

"Головне, що сьогодні не пролилася кров, і залишилися цілими кістки, голови і суглоби як провокаторів, і правоохоронців. Повірте, не було жодних проблем оципити будівлю ОПУ сотням правоохорниць, які чекали поруч, і не дозволити пошкодити стіни, вікна та таблички. Але тоді б замовники провокації досягли своєї мети - кровопролиття під об'єктиви відеокамер з подальшими закликами до повалення законно обраної влади", – констатував Геращенко.

/ УНІАН

Читати такожУ Авакова пояснили, чому копи не заважали "вогняним" заворушенням у ОП

Заворушення біля Офісу президента:

Справа Стерненка:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти