Туреччина запроваджує нові правила для в'їзду до країни

Туреччина запровадить нові правила для приїжджих / Фото : rbc.ua

Для всіх, хто прибуває до республіки, буде обов'язковим тест на коронавірус.

Влада Туреччини запроваджує нові правила в'їзду до країни, згідно з якими пасажирів зобов'яжуть надавати негативний ПЛР-тест на коронавірус.

Як повідомив міністр охорони здоров'я Туреччини Фахреттін Коджа на своїй сторінці в Twitter, влада змушена посилити заходи у зв'язку з епідеміологічною ситуацією в країні.

"Ми посилюємо заходи. Всі пасажири, які прибувають до Туреччини з 28 грудня повітряним шляхом і з 30 грудня наземним або морським шляхами, повинні будуть мати негативний ПЛР-тест, зроблений не раніше ніж за 72 години до в'їзду до країни», — зазначив міністр.

Читати такожУ ВООЗ озвучили етап подолання пандемії COVID-19За словами турецького чиновника, всі пасажири, які прибувають в країну на літаку, повинні надати результат тесту перед посадкою на борт. В іншому випадку їм не дозволять в'їзд. Надзвичайні заходи діятимуть до 1 березня 2021 року.

Зазначимо, посилення заходів певною мірою пов'язане з обуренням громадян Туреччини. Вони назвали туристів, у тому числі росіян і українців, головними рознощиками коронавірусу.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти