"Країна з мене робить наркомана": скандальний нардеп Юрченко розповів свою версію ДТП у Львові

Юрченко скаржиться, що з нього "роблять наркомана" / УНІАН

Колишній "слуга народу" стверджує, що наркотики не вживає, а вся ситуація – суцільна провокація.

Позафракційний депутат, екснардеп від партії "Слуга народу", Олександр Юрченко вперше прокоментував скоєння ДТП у Львові, після чого його запідозрили у вживання наркотиків.

За словами парламентарія, він здав аналізи в декількох лабораторіях Києва, і в жодній з них в його крові не були знайдені заборонені речовини. Більш того, "ексслуга" звинуватив лікарів у нібито фальсифікації результатів аналізів, повідомляє ТСН.

У коментарі журналістам нарколог зазначив, що здача аналізів через три доби після ймовірного вживання психотропних речовин не має сенсу, оскільки за цей час залишки речовин виведуться з організму.

Також нардеп стверджує, що водій пошкодженого авто нібито погрожував йому і навіть вдарив дівчину, яка з ним була. Відеодокази обіцяє додати пізніше і додає, що дівчина вже написала заяву на водія. Друга сторона конфлікту – львівський бізнесмен Всеволод Боровець – всі звинувачення заперечує.

Все, що варто знати про ДТП Юрченка у Львові

Раніше Главред писав про те, що народний депутат від Партії опозиційна платформа – За життя Ілля Ківа "розворушив" питання мови в Україні.

Нардеп стверджує, що російська робить українців сильнішими, а російськомовні люди не повинні переходити на українську.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти