На Донбасі загинув командир батальйону Луганськ-1: деталі трагедії

Сергій Губанов загинув у Луганській області / @UA.National.Police

Окупанти підірвали міну на шляху бойової патрульної групи.

У середу ввечері, 20 травня, в районі селища Трьохізбенка в Луганській області під час виконання завдання командування штабу Операції об'єднаних сил загинув командир батальйону патрульної служби поліції особливого призначення Луганськ-1 Сергій Губанов.

Ще троє бійців батальйону отримали осколкові поранення, їм надають допомогу лікарі військового шпиталю, повідомляє прес-служба Нацполіції в Луганській області.

"Особовий склад поліції Луганщини висловлює щирі співчуття родині Сергія Губанова, його рідним і близьким. Світла пам'ять про легендарного комбата назавжди залишиться в наших серцях", - сказано в повідомленні.

За даними міністра внутрішніх справ Арсена Авакова, Губанов (позивний Сєдой) підірвався на невідомому вибуховому пристрої на околицях фронтового села Трьохізбенка під час патрулювання.

"Окупанти підірвали міну на шляху бойової патрульної групи", - написав він у Facebook.

Читати такожЗґвалтували фотографа і хотіли вбити: в "ЛНР" зліпили дикий фейк про бійців ООС

Як уточнив глава Департаменту комунікацій Міністерства внутрішніх справ Артем Шевченко, Губанов помер у лікарні під час надання медичної допомоги.

Нагадаємо, раніше повідомлялося про те, що в зоні проведення операції Об'єднаних сил під час планових занять загинув майор ЗСУ Андрій Супріган, а також сержарт ВСУ Дмитро Кузьменко.

Новини заразКонтакти