РНБО вирішила вдарити санкціями по Януковичу, Азарову та ексчиновникам

Микола Азаров і Віктор Янукович / bug.org.ua

Санкції рекомендували ввести по відношенню до ряду колишніх високопосадовців.

Рада національної безпеки і оборони прийняла рішення про новий пакет санкцій проти колишніх високопосадовців та правоохоронців-зрадників.

Санкції вводяться, зокрема, проти президента-втікача Віктора Януковича і екс-прем'єра Миколи Азарова, заявив на брифінгу заявив Секретар РНБО Олексій Данілов.

За його словами, в Україні перевірять всі діючі укази, які були підписані колишнім президентом України Віктором Януковичем. Документи перевірять на предмет загроз нацбезпеці України.

Як уточнили в СБУ, санкції рекомендували ввести по відношенню до ряду колишніх високопосадовців, а також осіб, що сприяють зміцненню окупації Криму і Донбасу.

З такою пропозицією виступив голова Служби безпеки України Іван Баканов, повідомляє прес-служба СБУ.

"Захист національної безпеки вимагає від нас подальших кроків, щоб притягнути до відповідальності всіх, хто зрадив Україну, досі працює на користь агресора. У 2014 - му велика відповідальність покладалася на керівників, але вони дозволили статися гіршому-вторгнення РФ на нашу територію. Тому повинні за це відповісти", - цитує слова Баканова на засіданні РНБО прес-служба СБУ.

Список осіб, проти яких вводяться максимальні персональні санкції:

Читати також"Даємо здачі": президент відверто висловився про санкції РНБО

Санкції проти Віктора Медведчука:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти