Втрати Росії в Україні - офіційні дані на 16 жовтня

Втрати Росії в Україні / Колаж Главред, фото: Главред, facebook.com/GeneralStaff.ua

Російська окупаційна армія скоротилася на 1450 осіб.

Втрати РФ в Україні зростають з кожним днем. Генеральний штаб щоранку оновлює дані, надаючи точну інформацію про втрати ворога за добу.

Втрати Росії в Україні станом на 16 жовтня

Втрати ворога за добу склали:

Втрати ворога за добу / Фото: Главред

Втрати Росії за всю війну:

Зведення від Командування Повітряних Сил ЗСУ в ніч на 16 жовтня 2024 року

За даними ПС ЗСУ, ніч на 16 жовтня 2024 року (з 19.00 15.10 до 07.00 16.10) ворог завдав удару по Донеччині зенітною керованою ракетою С-300/400 з ТОТ Донеччини, керованою авіаційною ракетою Х-59 по Чернігівщині з повітряного простору Курської обл., а також 136-ма ударними БпЛА (райони пусків: Курськ, Орел, Приморсько-Ахтарськ - рф.).

Повітряні сили Збройних сил України

Повітряні сили Збройних сил України - вид збройних сил у складі Збройних сил України, що має на озброєнні винищувальну, бомбардувальну і транспортну авіацію, а також зенітні ракетні війська та радіотехнічні війська. Військово-повітряні сили в цьому вигляді були створені 2004 року шляхом об'єднання двох видів: Військово-повітряних сил і Військ протиповітряної оборони України.

До відбиття нападу залучалися авіація, зенітні ракетні війська, підрозділи РЕБ і мобільні вогневі групи Повітряних Сил і Сил оборони України.

Станом на 07.00 унаслідок протиповітряного бою збито 51 ворожий БпЛА в Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Тернопільській, Херсонській, Харківській, Житомирській, Донецькій, Дніпропетровській, Миколаївській, Київській, Полтавській, Чернігівській та Чернівецькій областях, а також унаслідок активної протидії РЕБ 60 російських безпілотників локально втрачено в різних регіонах України, інформація уточнюється.

Понад 20 БпЛА перебувають у повітряному просторі України. Бойова робота триває!

Крім того, два ворожі безпілотники повернулися в напрямку РФ.

Новини заразКонтакти