Перелом ключиці та забій: у Києві в магазині Епіцентр на дитину впала шафа

Епіцентр потрапив у скандал / прес-служба

За словами мами дитини, у хлопчика перелом ключиці і величезна гематома на лобі.

У Києві в одному з магазинів мережі Епіцентр, розташованому на проспекті Степана Бандери, 11А, на дитину впала порожня шафа. В результаті інциденту лікарі діагностували у хлопчика перелом ключиці.

Як передає на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook мама дитини Людмила Похил, шафа не була закріплена і знаходилася поруч з дитячими товарами.

"Прийшли ми за дитячим товаром. Кріслом-мішком. Щоб веселіше було дитині жити. Тепер будемо "веселитися" 21 день в гіпсі з переломом ключиці. І з гематомою на голові. Тому що на дитину впала порожня шафа. Він стояв якраз поруч з дитячими кріслами-мішками у вигляді лисичок і пінгвінів. Природно, не прикручений", - написала Похил.

У пресслужбі Епіцентр повідомили, що за фактом події розпочато службове розслідування.

"Компанія Епіцентр дуже шкодує про ситуацію, що склалася в нашому ТЦ на проспекті Степана Бандери, 11а в Києві і приносить щирі вибачення постраждалому хлопчикові і його родині. Безпека покупців завжди в пріоритеті роботи компанії. Ми вже почали службове розслідування, щоб розібратися в причинах і винуватцях цієї події", - заявили в пресслужбі, передає Обозреватель.

В Епіцентрі додали, що провели в ТЦ перевірку щодо надійності та безпеки закріплення стелажів і розташування товарів.

Ребенок получил перелом ключицы Людмила Похил
Ребенок получил перелом ключицы Людмила Похил
Ребенок получил перелом ключицы Людмила Похил
Ребенок получил перелом ключицы Людмила Похил
Ребенок получил перелом ключицы Людмила Похил

"Сім'ї постраждалої дитини будуть компенсовані всі медичні витрати, а в разі необхідності надана додаткова допомога від компанії", – резюмували в пресслужбі.

Як раніше писав Главред, в Києві в розважальному центрі скло з вітрини розбилося об дитину. Від удару у 4- річного хлопчика перелом ноги і забої, крім того - численні подряпини і порізи від осколків.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти