Осінній спалах COVID-19: Комаровський назвав головний провал влади

Євген Комаровський / Скріншот

Осінній спалах COVID-19 переможе весняний по напруженості, впевнений Євген Комаровський.

Відомий лікар і телеведучий Євген Комаровський прокоментував ситуацію навколо боротьби з коронавірусом в Україні.

На його думку, влада в Україні приділяє недостатньо уваги пропаганді вакцинації. Своїми думками медик поділився в ефірі каналу Україна 24.

Він нагадав про те, що нещодавно в Трускавці відбулися збори нардепів від Слуги народу. Лікар вважає, що це була прекрасна можливість для пропаганди ідеї вакцинації від COVID-19.

"Все іноді робиться... Не хочеться про це в програмі говорити - через дупу. Коли "слуги" рвонули в Трускавець... у мене відразу виникла ця думка - ви збираєте людей, які, за великим рахунком, на піку публічності, які носяться по всіх ток-шоу, які спілкуються з купою людей. Що зараз хвилює людей найбільше? Звичайно ж, тема коронавірусу. Вона страшно актуальна, причому осінній спалах напевно переможе весняну по напруженості. Особливих сумнівів вже немає", - говорить він.

Співрозмовник упевнений, що міг би дати "слгуам" корисні рекомендації щодо ситуації з епідемією коронавірусу.

"Людям, які знаходяться на вістрі інформаційного поля, треба як "Отче наш" знати, що таке добре, що таке погано, відповідати на ті самі питання. І було б дуже розумно, якби хтось з Офісу президента або з керівництва партії Слуга народу просто сказав би - Євген Олегович, ми тут все збираємося, можна, Ви приїдете і дасте нам інструкцію? Як розмовляти, як розповідати про вакцинацію, які є питання, які спірні проблеми?", - додав Комаровський.

Читати такожЗаразність після вакцинації: Комаровський попередив про небезпеку і назвав причину

Нагадаємо, раніше Комаровський заявив про те, що коронавірус може передаватися аерозольним шляхом.

За його словами, вентиляція приміщення і відкриті кватирки виявляються набагато більш ефективним способом профілактики, ніж всі маски разом узяті.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти