На Закарпатті чоловіка ледь не віднесло течією річки в Угорщину

Чоловік стрибнув з мосту і ледь не поплив в Угорщину / Фото: прес-служба Держприкордонслужби

Постраждалого врятували українські прикордонники.

Співробітники прикордонної служби Мукачівського загону 5 червня помітили, як по річці Тиса в бік Угорщини зносить людину без ознак життя.

Як повідомляє прес-служба Держприкордонслужби, про інцидент повідомили угорським колегам.

«Прикордонники одразу повідомили угорським колегам та іншим взаємодіючим підрозділам, а також виставили додаткові наряди для перевірки берегової відмілини річки Тиси, по якій проходить українсько-угорський кордон. Незабаром прикордонники Угорщини повідомили, що виявили невідомого чоловіка без свідомості і викликали швидку допомогу», - сказано в повідомленні.

Прикордонники з'ясували, що 28-річний місцевий житель Закарпаття стрибнув з моста, отримав травму і не зміг впоратися з сильною течією річки. Потерпілого вчасно помітили українські прикордонники, а вже угорські колеги витягли з води та надали першу медичну допомогу.

Потім відбулася на кордоні зустріч, чоловіка передали на територію України. Він свій вчинок поки не пояснив, обставини інциденту з'ясовуються.

/ Фото: прес-служба Держприкордонслужби

Нагадаємо, як уточнили в Державній прикордонній службі України з посиланням на своїх польських колег, в'їхати до Польщі зможуть ті українці, у яких є право на постійне чи тимчасове проживання на території цієї країни, а також особи, у яких є право працювати на території Польщі.

Як раніше повідомлялося, глава МВС Арсен Аваков розповів, коли Україна повністю відкриє кордони. Наша країна вже поступово відкриває пункти пропуску з сусідніми державами.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти