У Тернополі звинуватили мишей у знищенні речового доказу – марихуани

Миші з'їли марихуану / Gary Cranitch / Queensland Museum

Підозрювану людину суд виправдав.

У Тернополі районний суд виправдав підозрюваного в незаконному зберіганні марихуани після того, як його адвокат зміг довести під час засідання, що сім грам речового доказу з'їли миші.

Як повідомляє місцеве видання Свобода, злочин було скоєно ще в 2017 році, однак суд відбувся тільки зараз – весь цей час тривало слідство.

Сторона звинувачення в особі державного прокурора відповісти на питання про долю пакетика з марихуаною не змогла. Слідчі в суді заявили, що під час перевірки наявності речового доказу, вдалося знайти лише невеликі шматочки упаковки, у якій зберігалися наркотики.

Читати такожБорги за комуналку: квартири зібралися зламувати без рішення судуЗахист зазначив, що речові докази не зберігали належним чином. Вони були звалені на підлозі в кутку приміщення, а всюди можна було побачити численні сліди мишачого посліду.

Враховуючи відсутність доказів, а також той факт, що підозрюваний не визнав провину і не був присутній в квартирі в момент проведення обшуку, коли було виявлено пакетик з марихуаною, його визнали винним і відпустили. В результаті слідства так склалося, що винуватцями зникнення наркотичної речовини виявилися миші.

Нагадаємо, Зорян Шкіряк, радник голови Міністерства внутрішніх справ України Арсена Авакова і член колегії МВС вирішив пожартував і опублікував в Мережі спеціальний карантинно-наркотичний мем.

Як раніше повідомлялося, новина про закриття на карантин кофешопів спровокувала біля них дуже довгі черги. Люди стояли щільно один за одним, незважаючи на ризик зараження коронавірусом.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти