Невідомі влаштували погром на могилах військових у Львові: ЗМІ показали імовірного вандала

Невідомий потрощив могили військових у Львові / Колаж Главреда. Фото: скріншот відео, Фейсбук Євгена Бойка

ЗМІ показали імовірного зловмисника, який і вчинив акт вандалізму.

На Личаківському кладовищі Львова у ніч проти неділі, 20 жовтня, невідомі сплюндрували 23 могили військових, волонтерів та політвʼязнів, написав керуючий виконавчим комітетом Львівської міськради Євген Бойко.

Служби працюють на місці, зокрема перевіряють відеозаписи з камер спостереження.

«Вночі вандали здійснили наругу на могилах наших Героїв на полі почесних поховань №76 Личаківського кладовища. Служби працюють на місці. Передивляємося камери відеоспостереження. Будьте певні негідники понесуть покарання», — ідеться у повідомленні Бойка.

Загалом потрощено 23 могили, з них – 17 могил героїв російсько-української війни, три могили політв’язнів і дві могили волонтерів.

Камери відеоспостереження близько третьої години ночі зафіксували людина у світлій куртці із накинутим на голову каптуром. Фрагмент вуличної зйомки публікує видання ZAXID.NET.

Імовірний підозрюваний ходив поміж могил і розкидав речі, які на них стояли. Наразі точно невідомо, чи вандал діяв сам, чи їх було кілька.

Новини Львова - читайте на Главреді

Львів – місто, про яке існує чимало легенд, деякі з яких досі лякають місцевих мешканців та наводять жах на туристів. Наприклад, для багатьох легенда про чорну труну у Львівській ратуші досить моторошна, через що будівлю деякі мешканці намагаються обходити стороною у вечірній та нічний час.

Крім того, читайте, як львівський блогер Ніколас Карма підловив українську співачку Тетяну Решетняк. Він поставив артистці своє легендарне питання, скільки коштує її лук.

Також раніше у Львові стався скандал із затриманням волонтера. Кирилу Тарану, за словами його дружини, не вручали повістки на місці затримання і він відмовився проходити ВЛК.

Вас також можуть зацікавити новини:

Новини заразКонтакти