"Народ нас поміняє": у Слузі народу розповіли про передачу України у зовнішнє управління

Олександр Дубінський / УНІАН

Транснаціональні корпорації повторюють в Україні політику освоєння колоній минулого століття, вважає Олександр Дубінський.

Народний депутат від Слуги народу Олександр Дубінський прокоментував масові протести в Україні через підвищення комунальних тарифів.

Як підкреслив він у своєму Facebook, причиною є "повна і беззастережна передача країни в зовнішнє управління".

На його думку, транснаціональні корпорації повторюють в Україні політику освоєння колоній минулого століття, коли місцеве населення обкладалося задушливими податями на тлі розграбування природних ресурсів при повному потуранні місцевої влади, що призводило до хвилювань і бунтів.

"Якщо ми, як влада, що несе повну відповідальність за те, що відбувається в країні, націлені на такий розвиток подій - міняти нічого не потрібно. Народ поміняє нас сам", - вважає народний обранець.

Серед шляхів виходу з кризи він назвав необхідність стабілізації соціальної політики, зниження тарифів, а також зменшення фіскального і силового тиску на бізнес.

Читати також"Моновлада перетворюється на посміховисько": "слуга народу" розніс "ідіотизм" з локдауном“Для чого, в першу чергу, потрібно почати демонтаж системи зовнішнього управління, приймати рішення, виходячи з інтересів всього українського народу, а не тих, хто "радить", переслідуючи свої, найчастіше корисливі, інтереси, які нічого спільного з інтересами України і абсолютної більшості її громадян не мають. Вигадувати нічого не треба. Тому що саме це написано у виборчій програмі партії", - додав Дубінський.

Нагадаємо, у багатьох містах України відбулися масові акції протесту через зростання тарифів на ЖКГ. Люди вийшли на протест через підвищення тарифів на газ та інші комунальні послуги.

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти