На Київщині таємно організували звалище медичних відходів

На Київщині організували звалище медичних відходів / Нацполіція

Поліцією встановлюється коло осіб, причетних до скоєння злочину та організації звалищ, що несуть небезпеку для здоров'я і життя людей.

На Миколаєві й на Київщині виявили звалища медичних відходів. Про це повідомляють представники пресслужби Нацполіції України.

За словами поліцейських, одне з підприємств звозило масово вантажі на старі склади, в яких не було ніяких умов для зберігання епідемічно небезпечних медичних відходів.

Силовики провели обшуки в офісних і складських приміщеннях, які орендувало підприємство. В результаті правоохоронці виявили тонни використаного медичного інструменту, лікарських діагностичних та дезінфекційних засобів.

Також поліцейські виявили органічні медичні відходи, предмети, забруднені біологічними рідинами, відходи медичних установ і мікробіологічних лабораторій, у тому числі діяльність яких безпосередньо пов'язана з СОVID-19.

Слідчі поліції відкрили справу за статтею 364 Кримінального кодексу України ‒ Зловживання владою або службовим становищем. Встановлюється коло осіб, причетних до скоєння злочину.

Читати такожЛюдей евакуюють: потужна лісова пожежа перекинулася на звалище Сєвєродонецька

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти