Міжнародний фестиваль-конкурс «Вибір року» в Україні оголосив товари та послуги №1 в країні

Фестиваль-конкурс «Вибір року» в Україні оголосив переможців 2020 року

Фестиваль щороку проводить маркетингове дослідження споживчих уподобань у партнерстві з дослідницькою компанією Ipsos Ukraine. Крім споживачів, чия думка найбільше впливає на результати, залучають високе та професійне журі.

Перелік брендів та компаній ― орієнтир для споживачів, які хочуть обирати не просто популярні, а й якісні продукти чи послуги. Крім того, для брендів це спосіб перевірити ефективність стратегії розвитку та маркетингу.

Премія «Вибір року» уже двадцять років поспіль визначає найкращі торгові марки, представлені в Україні. Методика визначення товарів та послуг №1 розроблена компанією Fеstivals International (США) і дає комплексну оцінку позиції товару, послуги та компанії-виробника на ринку.

Переможці отримали медаль «Вибір року», яка є атрибутом товарів №1 в Україні. Відзнака допомагає привернути увагу споживача як біля полиці, так і у цифрових каналах комунікації. Так, 64% споживачів звертають увагу на медаль, а 24% обирають саме цей товар або послугу.

Переможці міжнародного фестивалю-конкурсу «Вибір року» 2020:

Команда фестивалю вдячна за підтримку генеральному спонсору ТМ Nexans, переможцю в номінації «Електрична тепла підлога року».

Новини заразКонтакти