Мати курсанта, що вижив при аварії, розповіла про " найстрашніші хвилини"

Мати курсанта розповіла про пережитий жах / dsns.gov.ua

За словами Ірини Золочівської, коли вона вночі приїхала до лікарні, її В'ячеслав перебував у реанімації.

Мати єдиного курсанта, котрий вижив у моторошній авіакатастрофі під Харковом, В'ячеслава Золочівського розповіла, що відчувала, коли дізналася про подію.

Про це жінка розповіла в інтерв'ю Фактам і зазначила, що дізналася про катастрофу літака Повітряних Сил ЗСУ із новин, "як і всі".

"Я відразу зрозуміла, що розбився літак, в якому був мій син. Ми зі Славіком весь час були на зв'язку, і він дзвонив буквально за кілька годин до польоту. Син був у дуже гарному настрої", - розповіла жінка.

За її словами, В'ячеслав попереджав, що навчання проходитимуть з 18.00 до 21.00, а коли надійшла інформація про падіння літака жінка розгубилася і не знала, що робити.

Читати такожКатастрофа Ан-26: ВВС вляпалася в скандал з публікацією карти України без Криму

Вона також розповіла про "найстрашніші хвилини в її житті", коли після дзвінка до реанімації госпіталю почула, що туди привезли саме її сина, хоча співробітники не відразу змогли підтвердити інформацію.

За словами Ірини Золочівської, коли вона вночі приїхала до лікарні, її В'ячеслав перебував у реанімації, втім, її все одно пустили до нього.

"Це був він, Славік був у свідомості. Він мене побачив, ми зустрілися поглядами", - зазначила мама курсанта, назвавши подію "справжнім дивом".

Авіакатастрофа під Харковом - про що йшлося раніше:

Автор: Катя Трохименко
Новини заразКонтакти