Масштабна ДТП з чотирма вантажівками на Дніпропетровщині: в одному з них були нафтопродукти

Водій встиг вчасно залишити палаючий транспортний засіб / dsns.gov.ua

Коли на місце аварії прибули рятувальники, кабіна вантажного автомобіля DAF була охоплена вогнем.

В Амур-Нижньодніпровському районі Дніпропетровської області сталася масштабна ДТП - зіткнулися чотири вантажні автомобілі. Внаслідок аварії в лікарні потрапили чотири людини.

Як повідомили в пресслужбі ДСНС, в ДТП потрапили вантажівка Scania, що перевозила нафтопродукти; вантажний автомобіль DAF, що був призначений для перевезення сипучих зернових культур; малотонажний вантажний автомобіль Mercedes; вантажний автомобіль DAF.

Коли на місце аварії прибули рятувальники, кабіна вантажного автомобіля DAF була охоплена вогнем. Водій встиг вчасно покинути палаючий транспортний засіб.

У понівеченій вантажівці Mercedes знаходилося заблоковане тіло водія (чоловік 1992 року народження). Рятувальникам довелося його вирізати з автомобіля.

ДТП на Дніпропетровщині dsns.gov.ua
ДТП на Дніпропетровщині dsns.gov.ua
ДТП на Дніпропетровщині dsns.gov.ua
ДТП на Дніпропетровщині dsns.gov.ua
ДТП на Дніпропетровщині dsns.gov.ua
ДТП на Дніпропетровщині dsns.gov.ua

"Працівники екстреної медичної допомоги госпіталізували до медичних закладів міста Дніпро чотирьох постраждалих з різними ступенями тяжкості", - йдеться в повідомленні.

Рятувальники відключили елементи живлення транспортних засобів для запобігання виникненню пожежі та змили з проїжджої частини розлиті паливно-мастильні матеріали.

Деталі дорожньо-транспортної пригоди встановлюють правоохоронні органи.

Дивіться відео: Копи загинули в ДТП в Одеській області

Як повідомляв Главред, в Одеській області 13 серпня сталася ДТП за участю поліцейських, внаслідок якої загинули троє копів. Авто, на якому їхали правоохоронці, злетіло в кювет і перекинулося. Дивом вижив лише один з чотирьох пасажирів, який сидів на задньому сидінні. Він в реанімації.

За даними обласної поліції, серед загиблих - 38-річний Ігор Ольховський, 45-річний Сергій Маковецький та 26-річний Олександр Братінов.

Причини аварії з'ясовують фахівці Держбюро розслідувань.

Новини заразКонтакти