Любителька "російської цивілізації" з київського вишу зробила зауваження Зеленському і розповіла про звільнення

Євгенія Більченко зробила зауваження Володимиру Зеленському / Скріншот

Викладачка поскаржилася, що їй погрожують звільненням.

Професор Національного педагогічного університету імені М. Драгоманова, викладач, поетеса Євгенія Більченко назвала себе "представницею російської цивілізації", розкритикувала закон про мову, зробила зауваження президенту Володимиру Зеленському і розповіла про звільнення.

Поетеса на своїй сторінці у Facebook назвала закон черговим опухлим лімфовузлом у тілі онкохворої американської колонії.

Більченко вважає, що гниє медицина, культура та освіта, регіональна й зовнішня політика та економіка.

"...У квартирах – холодно, у кишенях – порожньо, тарифи – вище даху, учні плутають Мілан з Нью-Йорком (до того ж Нью-Йорк – це країна!), вуличні етнорадикали керують урядом, зовнішні глобалістичні сили керують вуличними радикалами. Процвітає людиноненависницька ідеологія", – написала професор.

Викладачка опублікувала звернення до Зеленського на своєму YouTube-каналі.

"Я хочу звернутися до вас з наступним зауваженням – у своїй новорічній промові ви говорили про те, що у нас у паспорті не написано, хто з нас правильний українець, а хто неправильний, що відмінності між громадянами України не мають значення й не важливо хто ти – бандерівець, ватник чи малорос...", – сказала професор.

Викладачка додала, що керівництво НПУ погрожує їй звільненням через політичні погляди.

"...Хочу вам сказати, що у понеділок (25 січня – Ред.) керівництво мого університету має намір мене звільнити...", – повідомила Більченко.Довідка. Євгенія Більченко народилася 4 жовтня 1980 року у Києві.

Знаходиться у базі центру Миротворець за антиукраїнську пропаганду, заперечення російської агресії та маніпулювання суспільно значущою інформацією.

Автор: Катерина Присяжнюк
Новини заразКонтакти