Лероса звинуватили в залякуванні сусідів, нардеп заявив про провокацію

Гео Лерос / УНІАН

Листівки з інформацією про Гео Лероса опинилися в Раді і в поштових скриньках мешканців будинку нардепа.

У Верховній Раді поширюються листівки з інформацією про те, що народний депутат Гео Лерос нібито облаштував для себе на даху багатоквартирного будинку в Києві мансарду, до якої обмежив доступ місцевих жителів.

У листівці, яку публікує у своєму Telegram-каналі нардеп Микола Тищенко, йдеться про те, що мансардою Лерос нібито заволодів у будинку №4 по Лабораторному провулку.

"Весь дах будинку - це мансарда Гео Лероса. Тепер жоден житель будинку не має доступу на дах", - йдеться в листівці.

Водночас у Telegram-каналі Baldtrue повідомляється, що листівки з інформацією про Лероса також опинилися в поштових скриньках мешканців будинку нардепа.

“Написано нібито від його імені, мета зрозуміла - налаштувати мешканців будинку проти нардепа ... Вся ця кампанія, звичайно, не скасовує ненормальності в ситуації, коли людина відхопила собі дах цілого житлового багатоповерхового будинку. А те, що зробив він це ще до потрапляння в Раду, в період роботи у мера Києва Кличка - насправді тільки додає історії фарб", - йдеться в матеріалі.

У свою чергу сам Лерос відреагував на листівки з компроматом на нього.

Він пояснив, що до нього ці загрози не мають ніякого відношення, і нагадав, що його будинок вже місяць тероризує "група професійних маніпуляторів на замовлення однієї бридкої особистості з офісу президента, мусора-перевертня Олега Татарова".

Нардеп вибачився перед сусідами і звернувся до президента: "Володимир Зеленський, це твої люди, це твоя відповідальність. Ти сам перетнув кордон особистого, тобі це не зійде з рук".

Нагадаємо, раніше повідомлялося:

Автор: Олексій Тесля
Новини заразКонтакти