Кривава ДТП під Києвом: п'ятеро загиблих і 14 поранених

ДТП сталася на 47 кілометрі автодороги М-03 Київ-Харків-Довжанський / facebook.com/kyivregionpatrolpolice

Поблизу села Іванків зіткнулися дві вантажівки, мікроавтобус та легковик.

Під ранок п'ятниці, 11 вересня, на автодорозі поблизу села Іванків Бориспільського району Київської області сталася масштабна смертельна ДТП за участю чотирьох транспортних засобів - двох вантажівок, мікроавтобуса та легковика.

Внаслідок аварії 5 людей загинули, ще 20 - дістали травм. Постраждалих, які отримали травми різного ступеня тяжкості, доставили в лікарню. Про це повідомляє патрульна поліція Київської області у Facebook.

ДТП сталася приблизно о 03:00 годині на 47 кілометрі автодороги М-03 Київ – Харків – Довжанський.

facebook.com/kyivregionpatrolpolice
facebook.com/kyivregionpatrolpolice

За попередніми даними правоохоронців, водій DAF FT95, який рухався в бік столиці, скоїв зіткнення з Mercedec-Benz 1320, після чого виїхав на смугу зустрічного руху і зіткнувся з Mercedes-Benz Sprinter і ВАЗ.

На місці працювали медики, рятувальники та слідчо-оперативна група поліції, з'ясовуючи всі обставини аварії. Зі свого боку патрульні поліцейські забезпечували безпеку дорожнього руху на місці ДТП.

facebook.com/kyivregionpatrolpolice

Як повідомляв Главред, 22 серпня в Києві на Лівобережній сталася смертельна ДТП - сміттєвоз наїхав на 46-річну жінку з 4-річною дитиною, жінка загинула, а дитина дістала травми голови і була госпіталізована.

Новини заразКонтакти