Кива назвав Яніну Соколову собакою і розповів про фан-клуб свого члена

Ілля Кива / УНІАН

Ілля Кива продовжує баламутити затхлу воду українського політикуму - відзначився прямо в будівлі Верховної Ради черговою витівкою в спілкуванні з журналістами.

Ілля Кива, буквально через пару днів після скандального захисту своєї дисертації, опинився в центрі нового конфузного епізоду. Як свідчить опубліковане Telegram-каналом PavlovskyNews відео, нардеп влаштував перепалку з двома журналістками - проекту "Соромно" Яніни Соколової та інтернет-видання Апостроф.

Перша запитувала про відпочинок нардепа в Єгипті, а друга - про вплив бороди на потенцію.

Ківа відмовився спілкуватися з журналісткою соромно і зажадав від Соколової вибачень за наклеп. Нардеп каже, що він 28 березня він полетів з сім'єю в Єгипет, взявши перед цим офіційну відпустку на тиждень з підписом спікера Ради Дмитра Разумкова. У той час як Соколова у своїй програмі нібито розповіла, що Кива "ніжиться на сонці, коли Рада працює".

"Я говорю не про її жіночий образ, а про те, що вона виригує. Вона перетворилася просто-таки, знаєте, в гавкаючого собаку. Нецікаво далі розмовляти", - сказав Кива.

Іншій журналістці Кива відповів, що у нього все в порядку з потенцією ‒ навіть і без бороди.

"У мене є фан-клуб любителів члена Киви. Записуйтеся туди і приходьте. Це весна, ви молода дівчина, я вам дам телефон, Зателефонуйте мені і все дізнаєтеся", - заявив нардеп.

Читати такожДякую Іллі Ківі за "дисертацію"

Скандал з дисертацією Іллі Киви – про що раніше повідомлялося:

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти