«Гай дитячих снів» і «Потяг додому»: проєкти 1+1 media та Київстар ТБ здобули першість у конкурсі маркетингових ініціатив X-RAY

Сьогодні, 25 червня, під час MRKTNG марафону, який об’єднав маркетологів, креативників, піарників, комунікаційних, медіа- та диджитал-фахівців для обміну перевіреними практиками, відбулася церемонія нагородження Конкурсу маркетингових ініціатив X-RAY. Український бізнес діє в умовах постійної непередбачуваності й працює цілодобово, створюючи виняткові ініціативи, які привертають увагу не лише українських маркетологів, а й світової спільноти. Так, цьогоріч більш як 70 українських проєктів змагалися за звання найефективніших.

Ініціатива з висадки дерев у пам’ять про дітей, життя яких обірвала війна, «Гай дитячих снів», яку 1+1 media спільно з благодійним фондом «Озеленення України» реалізує з 2023 року, визнана професійною спільнотою й читачами видання MMR як одна з найкращих у номінації «Соціальний маркетинг». Загалом у категорії було представлено 18 кейсів від провідних українських компаній.

До слова, 1+1 media спільно з партнерами, БФ «Озеленення України», садовим центром «Брусвяна» та Business Woman Club, а також командами «Сніданку з 1+1» і ТСН — продовжують реалізацію соціального проєкту «Гай дитячих снів», мета якого — вшанування памʼяті кожної дитини, яка загинула внаслідок повномасштабного вторгнення рф в Україну. На сьогодні у селищі Макарів, що на Київщині, вже ростуть 300 райських яблунь, висаджені в тому числі сімʼями, які втратили рідних. Окрім цього, тисячі таких дерев памʼяті були висаджені в десятках міст і сіл України. Аби доєднатися до проєкту, слід заповнити форму на сайті за цим посиланням.

Також спільний відеопроєкт Київстар ТБ та Укрзалізниці «Потяг додому» здобув першість у номінації «Колаборація брендів».

Компанії створили можливість зануритися в залізничний вайб поза межами потяга. Укрзалізниця надала відео українських пейзажів із кількох залізничних маршрутів, які пасажири зазвичай бачать з вікна, а Київстар ТБ створила спеціальний канал УЗ ТБ, де вони транслюються.

Довідка:

X-RAY — авторитетний конкурс у сфері маркетингу для агенцій та корпоративного сектору. Оцінювання номінантів відбувається 360: онлайн експертною спільнотою MMR та членами журі за критеріями. Мета конкурсу — визначення найкращих маркетингових ініціатив минулого року, найвдаліших кейсів та ефективних колаборацій.

Новини заразКонтакти