Екс-депутат Держдуми оцінив, чи було обрання Зеленського президентом помилкою

Пономарьов вважає, що некомпетентна чесна людина - це кращий варіант, ніж компетентний злодій / Фото УНІАН

Українське суспільство має тиснути на обраного главу держави.

Депутат Державної Думи Російської Федерації 2007-2016 рр. Ілля Пономарьов висловив свою думку щодо того, чи було обрання Володимира Зеленського президентом помилкою.

"Це філософське запитання. Зі своїми друзями я постійно сперечаюся на цю тему. По суті, це питання про те, що краще – компетентний злодій або некомпетентна, але чесна людина при владі. Я вважаю, що некомпетентна людина має шанс виправитися і навчитися, але компетентний злодій – ні. Тому особисто я - за некомпетентну чесну людину», - заявив Пономарьов під час чату на Главреді.

На його думку «обрання Володимира Зеленського (при всіх мінусах цієї влади) було кроком вперед».

"Але ми, українське суспільство, не повинні розслабитися і лише говорити: «Ось, Володя не справляється». Ми повинні на нього тиснути. Не лише Петро Олексійович з його прихильниками повинен ходити і кричати про «зраду», але і прихильники Зеленського повинні ходити на Банкову і говорити: «ми за тебе голосували, ми тобі допомагали, тому – дій», - додав Пономарьов.

Екс-депутат Держдуми також висловив надію, що місцеві вибори для української влади будуть протверезним фактором і струснуть її.

«Ми бачимо очевидні проблеми в кадровій політиці чинного президента. А у Зеленського кадри вирішують все, але не в той бік, що потрібно», - резюмував він.

Нагадаємо:

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти