Одягнених у форму ЗСУ диверсантів на Оболоні у Києві знешкоджено, катається одна одиниця бронетехніки

Російські диверсанти на Оболоні знешкоджені / Фото Reuters

Раніше в Міноборони України повідомили, що на Оболоні - ворожа ДРГ. Також очевидці повідомляли, що окупанти потрапили з танка в будівлю житлового будинку.

Збройні Сили України ліквідували російських диверсантів, які вранці 25 лютого прорвалися в Оболонський район Києва.

Про це повідомив у Facebook радник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко.

"Диверсанти, які заїхали на раніше захоплених машинах ЗСУ і були переодягнені у форму українських військових, розстріляні та знешкоджені", - написав він.

Раніше в Міноборони повідомили, що на Оболоні - ворожа ДРГ. Громадян просили повідомляти про пересування техніки, виготовляти коктейлі Молотова і знешкоджувати окупантів.

Прес-офіцер бригади швидкого реагування Нацгвардії Харитін Старський розповів УНІАН, що на Оболоні зараз їздить російська броньована техніка у кількості однієї одиниці.

"Найімовірніше, це був якийсь передовий дозор, що загубився. Можливо, вони їхали якраз через Гостомель. Росіяни не знають місцевості, тому не знають, куди вони їдуть по суті», - сказав Старський.

Він порадив жителям запастися коктейлями Молотова - це ефективна зброя проти броньованої техніки.

Раніше очевидці повідомляли, що російські танки потрапили до будівлі житлового будинку на Оболоні.

Також танк навмисно переїхав легковий автомобіль, який йшов по зустрічній смузі. Водій машини вижив.

Чоловіка врятували перехожі. Його дістали з понівеченого авто і викликали на місце швидку.

"Російські окупаційні війська - гірші за нацистів. Озброюйтеся, друзі! Якщо ми не зупинимо цю орду, вони просто нас винищать. До зброї!", - звернулися до українців адміни Telegram-каналу Останній блокпост.

Як повідомляв Главред, в Міноборони заявили, що російські війська продовжують наступальну операцію проти України. Вони стали частіше стріляти по цивільній інфраструктурі, щоби залякати населення.

Нагадаємо, близько 4:22 п'ятниці в Києві пролунали кілька вибухів у різних районах Києва - у Печерському та Голосіївському районах столиці, на Позняках, в районі Троєщини.

Ворожий літальний апарат був збитий силами українського ППО і впав у Дарницькому районі біля багатоквартирного будинку за адресою вул. Кошиця, 7а.

Автор: Анна Ярославська
Новини заразКонтакти