Нардепка,яка брала матеріальну допомогу, зібралася витратити на відпустку 750 тисяч гривень

Анжеліка Лабунська / УНІАН

Народна обраниця писала прямо в Раді, що їй потрібно 20 тисяч доларів США для відпустки в Америці і 219 тисяч гривень для відпустки в Домініканській Республіці.

Народний депутат від партії Батьківщини Анжеліка Лабунська збирається витратити на літню відпустку понад 750 тисяч гривень. Політик хоче відпочити в США і Домініканській Республіці.

Про це повідомляє Telegram-канал "Через плече", який опублікував фото листування нардепа під час засідання Верховної Ради. Як видно на фото Лабунська писала, що їй потрібно 20 тисяч доларів США для відпустки в Америці і 219 тисяч гривень для відпустки в Домініканській Республіці.

t.me/Hello_Rada

До слова, за даними проекту Опора, за весь період роботи Верховної Ради дев'ятого скликання Лабунська отримала понад 81 тисячу гривень допомоги по тимчасовій непрацездатності.

Читати такожНардеп Яременко подав у відставку з посади голови комітету Ради через секс-скандал

Нагадаємо, раніше народний депутат від Партії Слуга народу Олег Семінський у залі Верховної Ради вів інтимне листування з Катериною Демченко.

У телефоні нардепа дівчина записана як "Черк Нат Сівер".

Демченко у своєму акаунті в Facebook вказала, що працює в компанії Тойота Центр Чернігів Сівер-Авто, яка вказана в декларації нардепа Семінського (Автомобільна компанія Сівер-Авто) і належить його дружині Бушай Тетяні. Крім того, Демченко є в списку помічників Семінського.

"Мур мур, цілувати тебе хочу, як минулий раз", - пише Семінський.

"Мммм, закрила очі, згадуючи. Хочу тебе", - отримує відповідь від"Черк Нат Сівер".

Автор: Дмитро Відоменко
Новини заразКонтакти