«Велике будівництво»: біля Львова реконструювали басейн олімпійського стандарту

У с. Давидів біля Львова завершилася реконструкція басейну дитячої юнацької спортивної школи «Тризуб плюс». Реконструкція тривала три роки і була завершена у межах програми президента Володимира Зеленського «Велике будівництво».

Про це повідомляє Львівська ОДА.

Басейн ДЮСШ «Тризуб плюс» був збудований у 1989 році. Тривалий час він перебував у незадовільному технічному стані, а його комунікації застаріли та не могли експлуатуватися без реконструкції.

У оновленому басейні, за словами голови ОДА Максима Козицького, зможуть тренуватись 150 вихованців ДЮСШ. З'явилася також можливість проводити змагання з водних видів спорту місцевого, районного, обласного та державного рівнів. Басейн облаштували за олімпійськими стандартами.

«Плавання не просто так вважається одним з найкорисніших видів активності і дозвілля. Його користь для здоров'я доведена і досвідом людства, і величезною кількістю сучасних наукових досліджень. У часі пандемії можливість займатися плаванням є справді важлива», — сказав Максим Козицький.

Повноцінне введення басейну в експлуатацію заплановано на березень 2022 року.

Нагадаємо, раніше президент Володимир Зеленський у щорічному Посланні про внутрішнє і зовнішнє становище України повідомив, що у межах його програм «Велике будівництво» та «Здорова України» вже побудовано 600 активних парків, 900 спортивних майданчиків, 193 стадіони та 25 басейнів.

Новини заразКонтакти