Бив праскою і відкусив вухо: під Києвом по-звірячому вбили чоловіка і викинули тіло

Чоловік по-звірячому розправився з товаришем / УНІАН

25-річний хлопець вихопив праску і почав ним бити старшого чоловіка.

У Київській області в місті Вишневе 25-річний чоловік жорстоко вбив 45-річного знайомого. Після розправи він викинув тіло потерпілого на сходовий майданчик.

Як повідомляє поліції Київської області, за даними слідства, чоловіки напередодні трагедії вживали алкоголь, тоді між ними сталася сварка.

25-річний хлопець вихопив праску і почав ним бити старшого чоловіка. Тоді він відкусив потерпілому вухо і вибив передні зуби.

Від отриманих травм потерпілий помер на місці події.

Підозрюваного затримали. Йому повідомили про про підозру за ч. 1, ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Суд обрав йому запобіжний захід - утримання під вартою без права внесення застави.

Як раніше повідомляв Главред, на Київщині 18-річна вагітна вбила власну матір і закопала тіло у дворі. Дівчина штовхнула матір і лягла спати. Трагедія сталася в селі Велика Бугаївка. Дівчина вбила свою 56-річну матір після застілля.

Про зникнення матері заявила її старша дочка. Слідчі з'ясували, що перед зникненням жінка разом з молодшою вагітною дочкою відпочивали у сусідів і розпивали алкогольні напої. Повернувшись додому між ними спалахнув конфлікт, в результаті якого дівчина штовхнула матір і пішла спати.

Автор: Марія Тупік
Новини заразКонтакти