«Не підписувати хе*ню від Петі»: спливло особисте листування Арахамії з депутатами

Арахамія знову потрапив у скандал через листування про Порошенка / УНІАН

Політик стверджує, що не варто віддавати ініціативу Європейській солідарності.

У Слузі народу вирішили ставити палиці в колеса Європейській солідарності і відкрито ігнорувати їх закон щодо виплат лікарям під час пандемії коронавіруса, запропонувавши свою ініціативу взамін.

Скріни листування інформаційного каналу Слуги народу в Telegram оприлюднило видання Цензор.нет. Глава пропрезидентської фракції в парламенті обурений, що його однопартійці погодилися на позачергову сесію Верховної Ради за ініціативою лідера ЄС Петра Порошенка.

"На останній сесії люди Петі ходили і збирали підписи, частина наших людей повелася на їх провокацію і теж дала підписи. В результаті вперше в історії Петя без нас зміг зібрати позачергову сесію з законом про коронавірус. Там популізм. Якщо лікар захворів, то отримує 100 неоподатковуваних мінімумів. Якщо лікар помер – отримує 750", – сказано в листуванні.

Арахамія повідомив, що депутати від Слуги народу зареєстрували альтернативний законопроект, щоб усунути політичних конкурентів.

Читати такожВ Слузі народу зажадали, щоб Тищенко здав мандат за «велюровий штаб»"Щоб не віддати Петі в руки ініціативу, ми зареєстрували альтернативний законопроект, в якому: якщо лікар помер від коронавіруса, ми прирівнюємо його до смерті військовослужбовця на передовій з усіма виплатами; якщо лікар захворів і протягом календарного року будь-яку отримав ступінь інвалідності – то держава виплачує йому не менше 300", – пише Арахамія.

Глава партії попередив, що надалі депутати від Слуги народу не повинні підписуватися під ініціативами Порошенка.

"Сподіваюся, що наші колеги, які підписали цю хе*ню, будуть наступного разу обачнішими і не будуть від Петі підписувати нічого", - підсумував політик.

Нагадаємо, Арахамія прокоментував ймовірність виключення народних депутатів з президентської фракції.

Як раніше повідомлялося, в Україні лідером електоральних симпатій залишається партія Володимира Зеленського Слуга народу.

Автор: Яна Катасонова
Новини заразКонтакти