Юристи Sony вже виїхали – для контролерів PS5 DualSense почали продавати кастомні панелі

Decor Evolve презентувала кастомні панелі для Sony DualSense / PS5

Є десять кольорів на вибір, а ціна однієї вставки – 275 грн.

Стороння компанія Decor Evolve почала продавати у себе на сайті кастомні лицьові панелі для революційного контролера DualSense від PlayStation 5.

За панель будь-якого кольору просять всього лише $9.99 (приблизно 275 грн)., а за покупку двох і більше обіцяють знижку. Покупці зможуть самостійно встановити деталь – панелі легко знімаються і не вимагають додаткових інструментів.

Сама Sony раніше анонсувала, що буде продавати контролер DualSense в декількох кольорах, проте станом на сьогодні контролер можна купити тільки в базовому біло-чорному виконанні. Що показово, раніше ряд сторонніх компаній спробували організувати продаж панелей для PS5, проте юристи Sony активно перешкоджають творцям таких аксесуарів.

Можливо, трохи пізніше Decor Evolve чекає така ж доля, але поки що компанія продовжує приймати замовлення і доставляти їх, а деякі користувачі вже встигли продемонструвати, як виглядає кастомізований DualSense. Тому, якщо ви задумались про покупку – поспішіть, вони можуть зникнути в будь-який момент.

Нагадаємо, що продажі PS5 в Україні стартували на 19-го листопада. Однак, на цю мить просто так купити пристрій у рітейлерів не вийде – консолей у вільному продажу банально немає.

Крім усього іншого, неможливістю купити PlayStation 5 в офіційних партнерів Sony скористалися спекулянти – так, зокрема, інтернет заполонили всілякі пропозиції, в яких нову приставку продають за ціною від 20 000 до 40 000 грн.

Наразі в сервісі PlayStation Store проходить новорічний розпродаж, в рамках якої зі знижками продаються ігри різного ступеня популярності. Всі пропозиції чинні до 20-го числа.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти