В Xiaomi розповіли, коли та які смартфони першими оновляться до нової версії MIUI 12.5

Графік випуску оновлення MIUI 12.5 / GSMArena

Апдейт буде поширюватися у два етапи. Першими його отримають флагмани, а ближче до червня – середнячки.

Після завершення презентації глобальної версії флагманського смартфона Xiaomi Mi 11 компанія розповіла про терміни появи нової версії прошивки MIUI 12.5 на міжнародних ринках.

Оновлення буде поширюватися у два етапи. Перші пристрої почнуть отримувати апдейт починаючи з другого кварталу 2021-го. Одним з перших телефонів, який отримає нову оболонку, стане "найпотужніший флагман на ринку" Xiaomi Mi 11.

Графік випуску оновлення MIUI 12.5:

Перша хвиля (квітень-травень 2021 року)

Друга хвиля (ближче до червня 2021 року)

Xiaomi зазначила, що в майбутньому оновлення стане доступно для більшого числа смартфонів, про що докладніше розкажуть пізніше. Серед головних переваг MIUI 12.5 виробник відзначає високу оптимізацію та енергоефективність – наприклад, використання CPU знизилося в оболонці на 22%, а енергоспоживання – на 15%.

Ще в MIUI 12.5 можна буде видаляти практично весь встановлений софт, залишивши тільки найважливіші системні програми. Також компанія порівняла кількість невдалих додатків в MIUI 12.5 з Samsung One UI та iOS.

Нагадаємо, що раніше асортимент фірмових аксесуарів Xiaomi поповнився новим компактним блоком живлення високої потужності Mi Charger. Він видає 120 Вт і завдяки спеціальному чіпу здатний заряджати мобільні пристрої в максимально короткі терміни

За запевненням компанії адаптер підійде не тільки для зарядки смартфонів, але і для більшості ноутбуків та інших пристроїв з роз'ємом USB-C.

Пікова потужність в 120 Вт на сьогодні доступна тільки в поєднанні з флагманським смартфоном Xiaomi Mi 10 Ultra, що вийшов в серпні 2020-го, але в майбутньому напевно з'явиться більше сумісних гаджетів. За допомогою 120w Mi Charger його акумулятор місткістю 4500 мАг набирає 100% всього за 23 хвилини, при цьому за перші 5 хвилин повністю розряджений акумулятор "розгойдається" на 41%.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти