Xiaomi презентувала бюджетні TWS-навушники Redmi AirDots 3

Xiaomi презентувала Redmi AirDots 3 / Gizmochina

Вони підключаються за допомогою Bluetooth 5.2, мають підтримку aptX, а також технологію відсікання шумів під час телефонних розмов.

Слідом за Xiaomi настала черга і саббренду Redmi показувати свої флагмани першої половини 2021 року – третє покоління вкрай популярних бездротових навушників AirDots 3.

Дизайн новинки не зазнав серйозних змін в порівнянні з минулим поколінням, зате начинку осучаснили, зберігши доступний цінник.

Стабільна робота і швидке підключення забезпечуються платформою Qualcomm QCC3040 і Bluetooth 5.2 замість 5.0. Перехід на нове покоління повинен забезпечити вищу швидкість з'єднання і стабільність. Redmi AirDots 3 володіють підтримкою aptX, а також технологією відсікання шумів під час телефонних розмов.

З інших особливостей слід відзначити вигулькне вікно в смартфонах, що працюють під управлінням оболонки MIUI, а також підтримку голосових асистентів Google і Siri. Як обіцяє виробник, новинка забезпечить до семи годин безперервного відтворення, а кейс для зарядки з батареєю на 600 мАг продовжує цей час до 30 годин. Швидке поповнення запасу доступно завдяки роз'єму USB Type-C.

У Китаї навушники почнуть продавати четвертого березня за 199 юанів (близько 850 грн), а пізніше вони повинні з'явитися і на AliExrpess. Буде доступно три кольори: синій (Starry Blue) рожевий (Pink) і білий (Magnolia White).

Раніше цього року китайський виробник Meizu випустив копію AirPods Pro за приємною ціною. Окрім дизайну, що нагадує навушники від Apple, Meizu Pop Pro пропонують автономність до 20 годин і просунуту систему шумозаглушення.

Навушники оснащені 10-мм динаміками та забезпечують до шести з половиною годин музики або до чотирьох з включеним шумодавом. Загальний час автономної роботи з урахуванням підзарядок від кейса становить 20 годин. Також Meizu Pop Pro отримала функцію швидкого сполучення зі смартфонами після вилучення пристрою з зарядного кейса, сенсорне управління і підключення в один клац.

Купити Meizu Pop Pro можна на різних торгових майданчиках по типу AliExpress від 2100 грн.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти