У Мережі з'явилася нова інформація про Back 4 Blood – духовного спадкоємця культової Left 4 Dead

Кадр з Back 4 Blood / Turtle Rock Studios

Очікується, що новий трейлер гри покажуть на прийдешній церемонії нагородження The Game Awards 2020,

Відомий Інсайдер Тайлер Маквікер( Tyler McVicker), ведучий каналу Valve News Network, випустив нове відео, присвячене прийдешньому кооперативному шутеру від творців Left 4 Dead під назвою Back 4 Blood.

Геймерів чекає "нове покоління зомбі-шутерів" з полчищами кровожерливих зомбі, безліччю карт і способів знищення огидних мерців. Очікується, що новий трейлер гри покажуть на прийдешній церемонії нагородження TGA 2020, яка пройде вже цієї п'ятниці.

Геймплейно гра схожа на культову Left 4 Dead 2 з доданими елементами сучасних шутерів: прицілювання, біг і механіки, зав'язані на пересуванні. Ігрова механіка також не зазнає змін – гравцям все також треба пересуватися в кампаніях від точки A до точки Б, підбираючи зброю для вбивства зомбі, якими командує продуманий штучний інтелект.

За запевненням інсайдера, в Back 4 Blood будуть різні на вибір моделі уцілілих, які відрізняються один від одного здібностями та статистикою. До слова, гра не обмежиться тільки чотирма персонажами.

Зараз гру роблять на ПК, PlayStation 4 і Xbox One. Нагадаємо, що церемонія The Game Awards 2020 розпочнеться 11 грудня о 02:00 за Києвом. Там очікується не тільки вручення нагород, а й традиційні покази нових ігор, сюрпризи та анонси.

За непідтвердженими даними, в ході церемонії відбудеться анонс нової частини Silent Hill, яка стане перезапуском серії та вийде ексклюзивно на консолі нового покоління PlayStation 5.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти