У популярній карткової грі "Гвинт" стартував новий сезон

У Гвінті вийшла нова подорож / CD Projekt

На цей раз головним героєм стала Трісс Мерігольд.

Творці колекційної карткової гри Гвінт зі студії CD Projekt Red оголосили про старт нового сезону, в рамках якого гравців чекає подорож (бойовий пропуск), присвячена чарівниці Трісс Мерігольд з Марібора.

За виконання щотижневих завдань гравці зможуть отримати різні види для чарівниці з нарядами, аурами, аксесуарами і магічними предметами для неї, а також сюжетні малюнки, що розповідають про минуле Трісс.

Крім того, гравців чекає оновлення 8.5 з численними змінами балансу, включаючи зміни в режимі підбору, і сезонними режимами:

Разом з виходом подорожі в грі розпочався "Сезон змії", який триватиме до 8 червня. Якщо вам подобався "Гвинт" з "Відьмака 3", то сподобається і самостійна версія, адже вона вийшла більше, красивіше і складніше, не кажучи вже про те, що в неї нарешті можна грати з живими людьми.

Очікується, що створення четвертої частини франшизи займе близько чотирьох років, а її головною героїнею стане Цірі – один з ключових персонажів сюжетної лінії Третього Відьмака і головний мотив для Геральта йти далі.

Новини заразКонтакти