Українська студія GSC Game World продовжує підігрівати інтерес публіки до S.T.A.L.K.E.R. 2

GSC Game World зробила коротке звернення / S.T.A.L.K.E.R. 2

Творці вітчизняного довгобуду дали невелике інтерв'ю порталу Xbox Wire.

Провівши 2020 рік першим геймплейним трейлером гаряче очікуваного шутера S.T.A.L.K.E.R. 2, українська студія GSC Game World вирішила докладніше розповісти про опублікований ролик, і про те, як просувається розробка.

Так, в S.T.A.L.K.E.R. 2 ми побачимо світ очима абсолютно нового головного героя – сталкера, на ім'я Скіф, діяння якого стануть новою великою главою в історії зони. Гравців чекає швидка зміна обстанови, зловісні пейзажі та постійне відчуття неминучої небезпеки – інтригують розробники.

Дія показаної в ролику сцени відбувається в зруйнованій школі, розташованій на околиці Прип'яті. Там головний герой намагається сховатися від потужного викиду аномальної енергії з центру Зони й натикається на знайоме обличчя.

У GSC Game World заявили, що мета команди – випустити проєкт найвищої якості для кожної з анонсованих платформ. Швидкість роботи SSD, підтримка трасування променів і дозволу 4К допоможуть грі подарувати незабутній досвід, який був спочатку обіцяний.

Крім того, на честь того, що офіційна спільнота S.T.A.L.K.E.R. 2 у "ВКонтакте" досягла позначки у 200 тисяч підписників, GSC Game World опублікувала пост з обіцянкою, що цей рік не розчарує фанатів Сталкера, і невеликою гіфкой на рушії гри.

Нагадаємо, що спочатку гра була анонсована 13 серпня 2010 року для ПК і сьомого покоління консолей, а вихід планувався у 2012 році, проте в грудні 2011-го року робота над проєктом була зупинена разом з розпуском команди розробників. Повторний анонс про відновлення розробки ігри відбувся 15 Травня 2018 року.

Перший трейлер гри, нагадаємо, був представлений на минулому Xbox Games Showcase. Гравців чекає повноцінний відкритий світ, а нова версія системи A-Life буде працювати таким чином, що Зона почне жити своїм життям – навіть без участі самого гравця. Сюжет при цьому буде гілкуватися, а кінцівок очікується кілька.

Раніше розробники офіційно підтвердили, що вітчизняний довгобуд не вийде на ігровій консолі Sony PlayStation 5. Реліз гри відбудеться"тільки на ПК і Xbox Series X|S".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти