Відео зі спойлерами до The Last of Us Part II витекли в мережу

The Last of Us Part II / Naughty Dog

Передбачається, що їх злив тестувальник гри.

The Last of Us Part II повинна була вийти в кінці травня 2020 року, але через епідемію коронавірусу і труднощів з логістикою гру довелося перенести. Однак це не завадило комусь злити в мережу геймплейні кадри майбутнього ексклюзиву PlayStation 4 зі спойлерами всередині.

Зливи по The Last of Us Part II були і раніше, але на цей раз все куди серйозніше. До прикладу, на відео засвітилася сцена сексу між головною героїнею Еллі і її подругою Діною.

Еллі і Діна / Naughty Dog

Читати такожЩо таке The Last of Us і чому так важливий анонс серіалу по цій грі?Також заявляється, що на відео потрапили кадри з мультиплеєру гри. Він багато в чому нагадує першу частину, тільки графіка стала значно краще.

Передбачається, що відео злив якийсь із тестувальників гри. Або ж один з безпосередніх співробітників Naughty Dog.

Канал з відео видалили з YouTube, але в інтернеті вже предостатньо спойлерів до гри. Бійтеся їх, якщо не хочете зіпсувати собі перші враження від проходження.

Спойлери до The Last of Us Part II

Раніше в мережу також злили повний сюжет The Last of Us Part II в текстовому форматі. Ми переказали його. Обережно, там дуже багато спойлерів і дичини.

The Last of Us Part 2 перенесли через коронавірус, нова дата виходу поки невідома. Гра буде ексклюзивом для PlayStation 4. І The Last of Us Part 2 явно не вийде найближчим часом.

Вихід The Last of Us Part 2 на ПК не запланований.

The Last of Us Part II – трейлер

Новини заразКонтакти