Творці Cyberpunk 2077 показали гру на PS4 Pro і PlayStation 5

Cyberpunk 2077 Кіану Рівз

До виходу гри залишилося менш як три тижні.

Компанія CD Projekt Red показала, як майбутня рольова гра Cyberpunk 2077 працює на певних консолях від Sony. У ролику демонструється шість хвилин з самого початку кампанії за Кочівника.

Наразі на офіційному YouTube-каналі "Кіберпанку" демонстрацію консольних версій можна подивитися виключно в дозволі не вище 1080р тільки при 30к/c. Технічних подробиць про версії для консолей поки не повідомляється.

Нагадаємо, що тиждень тому нам показували геймплей на консолях старого і нового покоління, Xbox One X і Xbox Series X. Візуально нове творіння поляків виглядає плюс-мінус однаково на обох консолях від Microsoft, різниця можлива в роздільній здатності й продуктивності.

Кіберпанк 2077 можна буде купити як на консолях Xbox і Playstation, так і на ПК. У майбутньому гра також з'явиться і на консолях наступного покоління — PlayStation 5 і Xbox Series X.

В PS Store гра коштуватиме 1 999 гривень.

Раніше хтось примудрився потягти з магазину копію гри для PS4 і "пострімити" 20 хвилин прологу за Кочівника, перш ніж зловити тейкдаун від Sony. У зв'язку з цим, ми рекомендуємо нашим читачам бути пильними та остерігатися різного роду "клікбейтів".

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти