Відбувся офіційний анонс Battlefield 2042: трейлер, скріншоти і дата виходу

Відбувся анонс Battlefield 2042 / EA

У шутера буде три видання (стандартне, Золоте і ультимативне), а реліз відбудеться 23 жовтня.

Численні чутки, які поширювалися мережею останні місяці, таки отримали офіційне підтвердження: нова гра в серії Battlefield дійсно отримала назву Battlefield 2042, що стало відомо з її анонсу.

Дія розгорнеться в 2042 році. Росія і США знаходяться «на порозі війни» – це зав'язка нової частини. Сюжетної кампанії, правда, схоже, взагалі не буде. Розробники вирішили зосередитися на онлайні. Над грою працюють відразу чотири студії – DICE, DICE LA, EA Gothenburg і Criterion.

На старті гравцям будуть доступні 7 великих карт, де можуть розвернутися баталії у форматі 64x64, а розвивати його планують за моделлю останніх Call of Duty – нові карти будуть повністю безплатними, а монетизація буде проводитися через бойовий пропуск. Географія карт буде великою: від корейського Сеула до єгипетських пустель.

Деталі Battlefield 2042:

Трейлер Battlefield 2042

Шутер вийде в трьох виданнях: стандартному, золотому і ультимативному. Реліз відбудеться 22 жовтня. Покупці розширеного видання зможуть почати грати вже 15 жовтня. До виходу гри розробники проведуть відкрите бета-тестування, а повноцінний геймплей покажуть 13 червня на E3-трансляції у Microsoft.

Купити Battlefield 2042

ПК

Xbox

PlayStation

Скріншоти Battlefield 2042 EA
Скріншоти Battlefield 2042 EA
Скріншоти Battlefield 2042 EA
Скріншоти Battlefield 2042 EA
Скріншоти Battlefield 2042 EA

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти