Resident Evil 8 повторює сумну долю The Last of Us Part II

Resident Evil 8 / Capcom​​​​

Настійно не рекомендується заходити на тематичні форуми до релізу гри.

Шанувальникам популярної серії хоррор-екшенів Resident Evil, які з нетерпінням чекають восьму номерна частина, слід бути гранично уважними – в Мережі почали з'являтися серйозні спойлери по грі.

Якщо раніше ми писали тільки про спойлерні назви файлів з кат-сценами, то зараз з'явилися самі кат-сцени, які розкривають сюжетні повороти гри, включаючи кінцівку тап дизайни деяких босів.

Раніше в Мережу також злили дату виходу Resident Evil 8 і плани Capcom по просуванню гри. Судячи з витоку, реліз гри запланований на квітень-травень 2021-го для ПК, PlayStation 5 і Xbox Series. Що примітно, в документі нову частину називають "духовним перезапуском" Resident Evil 4, яку багато фанатів і дотепер вважають найкращою в серії.

З повною презентацією ви можете ознайомитися за посиланням.

Resident Evil Village

Resident Evil 8: Village починається через кілька років після жахливих подій визнаної критиками Resident Evil 7 Biohazard. Нова сюжетна лінія починається з того, що Ітан Уінтерс і його дружина Міа мирно живуть на новому місці, Вільні від минулого. Вони роблять перші кроки в спільному житті, як раптом трапляється нова трагедія.

Гра буде доступна на ПК, PlayStation 5 і Xbox Series.

Нагадаємо, що свого часу аналогічним чином у Мережу злили подробиці сюжету The Last of Us Part II за два місяці до офіційного релізу. Сюжет нібито злив хтось із сім'ї одного зі співробітників Naughty Dog.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти