Розширене видання Metro Exodus отримало дату виходу на консолях

Кадр з Metro Exodus / 4a Games

На ПК реліз Enhanced Edition вже відбувся.

Українська студія 4A Games офіційно оголосила дату виходу консольної версії атмосферного шутера Metro Exodus Enhanced Edition18 червня цього року.

Розробники підтвердили, що гра буде працювати на PS5 і Xbox Series X з роздільною здатністю 4K і частотою 60 кадрів, а на Xbox Series S – в 1080p при 60 кадрах в секунду. Апдейт буде безплатним для всіх власників оригіналу.

Enhanced Edition – розширене видання оригінальної гри Metro Exodus 2019 року з повноцінною підтримкою трасування променів та інших технологій, наприклад поліпшення просторового звучання і часу реакції контролера для Xbox і підтримка тактильного зворотного зв'язку контролера DualSense для PlayStation 5. До того ж на консолях буде повзунок поля зору (FOV).

На консолях розробники також планують випустити диски з Complete Edition, яке буде містити основну гру і всі раніше випущені доповнення. Інформація про оформлення попереднього замовлення та ціни буде повідомлено додатково.

Трейлер Metro Exodus Enhanced

Паралельно з доопрацюванням Metro: Exodus під некстген в стінах 4A Games ведеться активна робота над новою частиною ігрової серії Metro. Про саму гру поки що відомо не так багато – очікується, що вона вийде на PS5, Xbox Series X|S і ПК, а головний герой Артем вперше заговорить.

Раніше повідомлялося, що творець книжкового всесвіту "Метро" Дмитро Глуховський вже приступив до написання сценарію для нової частини, а сама гра, як і раніше, буде орієнтована на одиночну кампанію. Дата виходу Metro 4 невідома.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти