Оголошено великі знижки на Assassin's Creed та інші ігри Ubisoft

Кадр з Far Cry New Dawn / Ubisoft

Компанія запустила "Легендарний розпродаж" у своєму магазині зі знижками до 85%.

Компанія Ubisoft оголосила про початок "Легендарного розпродажу" у своєму магазині, в рамках якого ігри таких франшиз, як Assassin's Creed, Rainbow Six і Far Cry можна придбати зі знижками до 85%.

Ще знижку у 20% на весь чек можна отримати за промокодом LEGEND20. Акція завершиться 3 червня, так що часу зробити обдуманий вибір більш ніж достатньо.

Всім любителям вигідних пропозицій нагадаємо, що зараз знижкові акції проходять в Steam, PS Store і Epic Games Store.

Вигідні пропозиції в Ubisoft Store:

На цей момент Ubisoft кинула всі сили на новий Far Cry, вихід якого очікуватися до кінця вересня 2021 року на ПК, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X і Google Stadia.

Події Far Cry 6 відбуваються на одному з Карибських островів, а в центрі сюжету – відносини диктатора (його "зіграє" популярний актор Джанкарло Еспозіто) і його сина-тінейджера. Ubisoft обіцяють нам "найбільшу пісочницю в історії серії Far Cry", "застиглий у часі тропічний рай" і т.д. У грі буде доступний офлайновий сингл-режим, а також онлайн-мультиплеер на два гравці.

Паралельно в надрах "Юбісофт" ведеться робота над двома великими проєктами за відомим кінофраншизами – "Аватаром" і "Зоряним війнам". Безпосередньо розробкою обох займається студія Massive Entertainment, відома гравцям з дилогії The Division.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти