Microsoft оголосила травневі новинки Game Pass і додала FPS Boost ще в сотню ігор

Найближчі новинки Xbox Game Pass / Microsoft

Щоправда, на багатьох іграх для збільшення FPS запускають версії для One S, а не One X.

Компанія Microsoft офіційно повідомила про те, які проєкти з'являться в передплатному сервісі Xbox Game Pass у травні 2021 року.

У найближчі пару тижнів передплатники Xbox Game Pass отримають кілька цікавих ігор і для консолей, і для ПК. Серед тайтлів є Just Cause 4, Red Dead Online і Final Fantasy X.

Ці ігри незабаром з'являться в Xbox Games Pass:

Ці ігри видалять з сервісу 15 травня:

Крім того, Microsoft оголосила про наймасштабніше поповнення бібліотеки FPS Boost [технологія, що дозволяє поліпшити фреймрейт в старих тайтлах] в історії. Тепер у списку прискорених ігор налічується 97 позицій. Повний список тайтлів і підтримуваних режимів зібраний у блозі Major Nelson.

Деякі ігри, які поповнили бібліотеку FPS Boost:

Варто звернути увагу, що в деяких іграх для досягнення прийнятної кадрової частоти доводиться запускати версію гри для Xbox One S зі спрощеною графікою. Цінувати свою спадщину – добре (привіт, Playstation), але коли ми вже побачимо повноцінний некст-ген тайтл від Microsoft?

Нагадаємо, що Xbox Game Pas – це свого роду ігровий аналог Netflix з купою можливостей для геймерів: він працює по щомісячній підписці і надає доступ до великої бібліотеки найрізноманітніших ігор. За 15 доларів на місяць користувач отримує доступ до сотень ігор Xbox, серед яких кожен третій – проєкти ААА-рівня.

Наприклад, в день релізу S.T.A.L.K.E.R. 2 передплатники сервісу зможуть безплатно пограти в довгоочікуваний український шутер.

Автор: Денис Пономаренко
Новини заразКонтакти